Tante Fret....

 

....vindt het tof dat je even de moeite neemt om dit stukje te lezen

....houdt van kleurtjes en printjes

....houdt niet van 13 in een dozijn-dingen/mensen/kleren

….maakt alles zelft in Delf. Zelf in Delf. Zelft in delft. Nee! Nouja. Dat dus.

....wil graag mooie producten leveren, gemaakt van fijne stoffen, die comfortabel zijn om te dragen

….wordt blij van vrolijke kindjes

....heeft zelf ook een prachtige, lieve dochter die vaak wordt ingezet als levend reclamebord (sorry lieverd! Je zakgeld gaat omhoog! ..ooit..)

(….denkt na over wat ze nu nog meer moet schrijven..)

….is eigenlijk gewoon Freya, (Fret voor vrienden) die het liefst lekker creatief bezig is (CreaFrea zeggen sommigen wel eens. maar daar krijg ik een beetje jeuk van.). Ik heb jaren op kantoor gewerkt, maar na lang tobben en bang zijn om het te gaan doen, heb ik eind 2018 besloten om in het diepe te springen en Tante Fret te starten. En ik krijg daar zoveel positieve energie van! Hoe leuk is het om van je hobby je werk te maken?! En... hoe tof is het als er blije kindertjes rondlopen in jouw jurkje of shirtje?! (Weet je niet? Nou ik wel: echt heel tof!)

 

Wat ik met Tante Fret graag wil doen is leuke, betaalbare kleertjes maken waar niet alle kinderen in de klas al mee rondlopen. En die kleertjes mogen best een beetje opvallen, want er is nog tijd genoeg om in de pas te lopen en saaie kleding te dragen, als je later groot bent. (No offense, lieve volwassenen!)

Ik maak alle kleertjes met veel zorg en liefde, en ik kan altijd een aanpassing doen als je kindje bijv. iets smaller of breder is dan gemiddeld. Of als je dát jurkje wilt, maar dan wel in dát stofje. Geen enkel probleem! Je kunt me altijd even een berichtje sturen.

Ik ben ook veel actief op facebook en instagram, dus volg ook zeker mijn pagina's daar voor nieuwtjes, acties en leuke giveaways! Deel vooral ook foto's van je kind in zijn/haar tantefret-outfit  via mail, facebook of insta (met @tantefret), zodat ik kan zien hoe ze shinen! Vind ik leuk! 

 

Ik wens jullie veel shopplezier!

Veel liefs,

Tante Fret